Kismama fotózás

Emlékek életed egy különleges szakaszáról

Az anyává válás 9 hónapja egy csodálatos utazás, ami minden nő életében egy különleges, soha vissza nem térő szakasz. Ahogy az a csöpp kis élet fejlődik benned, egyre jobban megtapasztalod majd belső erődet, kitartásodat, és érzelmileg is új dimenzióba kerülsz. Ezt a csodát a Téged körülvevő környezeted is átélheti, és a kismama fotózás alkalmával mi is ezt az intimitást fogjuk megörökíteni.

Deluxe kismama fotózás

Az egy órás fotózás alatt a rólad készült portrék mellett lehetőség van az apukák, vagy ha van akkor a leendő nagytesók bevonására is.

60 perc fotózás, 1 helyszín, kültéren vagy stúdióban
30 db fotó, további képek +1.500 ft/db
Online galéria36.000 Ft

Prémium kismama fotózás

Ha szeretnéd sokoldalúan megörökíteni a várandósságod szépségét, akkor a Prémium csomaggal megteheted. Az elkészült képanyagból akár egy csodás fotókönyv is készülhet, amit évek múlva közösen lapozgathaszt majd gyermekeddel.

90 perc fotózás, akár 2 közeli helyszín, kültéren és/vagy stúdióban
50 db fotó, további képek +1.500 ft/db
Online galéria

60.000 Ft

Egyéb szolgáltatások

Varázsold fotóidat kézzelfogható emlékké!

10 x 15 cm papírkép

13 x 18 cm papírkép

A4 papírkép

Díszdobozos pendrive

Díszdobozos pendrive fényképtartóval + 15 db papírkép

Fotókönyv 20x20 cm

Fotókönyv 27x27 cm

Fotókönyv 30x30 cm

120 Ft

180 Ft

750 Ft


10.000 Ft

20.000 Ft


35.000 Ft

45.000 Ft

50.000 Ft

Ajándékozd meg szeretteidet egy élményfotózással!

Utalványainkat prémium plasztikkártyán, alkalomhoz illő tokkal és borítóval postázzuk.

Gyakran ismételt kérdések

1Mennyivel korábban kell foglalni?
Tavasztól késő őszig kérlek minél előbb jelezzétek ha szeretnétek fotózásra jönni! Minimum 2-3 héttel korábban. Télen a karácsonyi időszakot leszámítva viszonylag rugalmasabban tudok időpontot adni.
2Hány fő vehet részt a fotózáson?
A családi fotózások során mind kültéren, mind pedig stúdióban maximum 6 fő tud részt venni.
3Házikedvencet vihetünk a fotózásra?
Természetesen igen. Amennyiben kedvencetek szobatiszta és zárt térben is nyugodt, akkor a stúdió fotózás során is bátran veletek tarthat.
4Mennyi idő alatt kapjuk meg a képeket?
A fotók jellemzően 2-3 héten belül készülnek el. Kiemelt időszakban elképzelhető hosszabb átadás is. Amennyiben rövidebb határidőre van szükségetek, kérlek jelezzétek!
5Milyen minőségben kerülnek átadásra a képek?
A képek A4-es nyomtatásig tökéletes minőséget fognak nyújtani. Ha valamelyik képből nagyobb faliképet szeretnétek, akkor a kiválasztott fotót külön átadom a megfelelő felbontásban.
6Mikor és hogyan kell fizetni?
A kiválasztott csomag alapdíját a fotózás során kell rendezni. Amennyiben a csomagban foglalt képmennyiségen felül is szeretnétek képeket, akkor azt a képek átadásakor, átutalással tudjátok majd kifizetni.
7Hogyan kapjuk meg a nyomtatott fotókat, pendriveot, fotókönyvet?
A csomagok mellé választott extrákat személyesen zalaegerszegi stúdiónkban, vagy kérésre postai úton vagy csomagponton keresztül tudjátok átvenni. A szállítási költség minden esetben az ügyfelet terheli.
8Mi történik rossz idő esetén?
Természetesen rugalmasan kezelem. Ha esélytelen a fotózás, akkor keresünk egy másik időpontot ami mindenkinek megfelelő.