...kiérdemelni egy másik ember bizalmát. Részese lenni egy megismételhetetlen pillanatnak. Átélni az érzelmeket, amit a lencse túloldalán látsz. Látni az örömöt, amit az átadott munkád okoz... ​ Nekem ezt jelenti esküvő fotósnak lenni.

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy időt szánsz arra, hogy kicsit jobban megismerj!

Kálóczi Zoltánnak hívnak. Boldog férj és immár egy csodás kisfiú büszke apukája vagyok. Emellett pedig azon szerencsések közé tartozom, akik abból élnek, amit igazán szeretnek csinálni. A világ legjobb szakmáját űzöm, esküvő fotós vagyok.  :)

 

Bár az elmúlt években számos esküvőn megfordultam, a mai napig ugyan azzal a lelkesedéssel és izgalommal indulok útnak, mint anno, amikor a legelső alkalommal kértek fel a nagy nap megörökítésére. 


Mindig nyitott szemmel keresem az őszinte, spontán pillanatokat. Fotóimnál mind kompozícióban mind pedig színekben a természetességre törekszem. 

CSAPAT

A minőségi munkához sok esetben egyetlen fotós már kevés. Reagálva a párok igényeire mára egy összeszokott csapat segíti munkámat, ha a megrendelők igényei ezt megkövetelik. 

Forgatókönyv

 • 01Ajánlat kérés

  Az első egyeztetés során ellenőrzöm a tervezett dátumot és elküldöm az igényeitekhez igazított ajánlatot. Amennyiben már foglalt az időpont szívesen ajánlok más fotós kollégát magam helyett.
 • 02Személyes találkozó

  Itt lehetőségünk van megismerkedni és átbeszélni álmaitok esküvőjét. Végig vesszük az egész napot lépésről lépésre. Egyeztetjük a jegyes- és kreatív fotózás időpontját, valamint aláírjuk a szerződést. Amennyiben nincs lehetőségünk személyesen találkozni, akkor emailen vagy video chaten keresztül is megvalósítható a szerződéskötés.
 • 03Kapcsolat tartás

  Ideális esetben az első találkozónkat követően hosszú hónapok telhetnek el a készülődéssel, ezért különösen fontosnak tartom, hogy ez idő alatt is kapcsolatban maradjunk.
 • 04Jegyesfotózás

  Remek alkalom arra, hogy megismerjetek engem munka közben, és Nektek is sokat segít, hogy leküzdjétek a lámpalázatokat a fényképezőgép előtt. Ha még nem tettétek, akkor olvassátok el a Jegyesfotózás kisokos bejegyzést!
 • 05A NAGY NAP

  Ez a nap csak is Rólatok szól. Sírjatok, nevessetek, éljétek meg minden pillanatát! Én pedig mindezt úgy örökítem meg, hogy akár évtizedek múlva is átélhessétek a Nagy napotok minden izgalmát.
 • 06Képek átadása

  Az esküvőt követő 5 munkanapon belül átadok egy kb 20-30 képből álló csomagot a legfontosabb pillanatokról. A végleges anyagot legkésőbb 60 napon belül egy online galériában kapjátok meg. A fotókönyv a képek átadását követően kerül összeállításra és végül nyomdába, ezért arra további 2-3 hetet kell várni.