1. Információk fotózásra érkezőknek
 2. Információ bérlőknek (külső fotósok)

 1. Információk fotózásra érkezőknek (fotóalany)
  - A stúdiót mindenki saját felelősségére használhatja.
  - A stúdió világos padlója és szőnyegei miatt utcai cipő használata nem engedélyezett. Kérjük a fotózásra szánt lábbeliket külön csomagolva, letisztítva hozzátok magatokkal!

  - A stúdióba legkorábban a fotózás időpontja előtt 10 perccel tudtok bejönni. 
  - Szívesen látjuk a házikedvenceiteket is, amennyiben szobatiszták. Az állatok által okozott károkért a gazdit terheli a felelősség. 
  - A stúdió kamerával megfigyelt terület. A felvételek kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat az adatvédelmi információk tartalmazzák.
  - A stúdióban található eszközökhöz a fotóalanyok nem nyúlhatnak. Az ebből fakadó sérülésekért a szolgáltató nem vállal felelősséget. Amennyiben a felszerelésben, eszközökben ilyen módon kár keletkezik, annak megtérítése a fotóalany kötelessége.


 2. Információk külső fotósoknak (bérlő)
  - A stúdióban minden fotózáshoz használható eszközt igénybe tudtok venni, kivéve az irodai számítógép. 
  - A papírhátterek használata ingyenes. Amennyiben fotózást követően a háttér szennyeződik, vagy  szakad, úgy utólagosan  2.000 Ft/m költséget számítunk fel, mely megtérítése  a bérlő feladata. 
  - A stúdiót a bérlés időpontját megelőzően lehetőségetek van igyenesen megtekinteni egy előre egyeztetett időpontban. Ha speciális igényetek van, akkor kérjük jelezzétek! Pl.: Plusz állványokra, softboxokra lenne szükség. Vagy karácsonyi dekor miatt nincs fent a papír háttér, de Ti szeretnétek használni. 
  - A stúdióba utcai cipővel kérjük Ti se lépjetek be! Nyugodtan használjátok a vendégpapucsokat.
  - A stúdiót abban az állapotban hagyjátok magatok után, amilyenben Ti is kaptátok! Kérjük ügyeljetek a tisztaságra!
  - Amennyiben tovább maradnátok, és nem érkezik utánatok senki, akkor erre lehetőséget biztosítunk előzetes egyeztetés nélkül is. Ez esetben az extra óra díját utólag rendezhetitek. 
  - Kérjük a bérleti idő pontos betartását! Tervezzétek úgy a fotózást, hogy előkészületekkel és elpakolással együtt is beleférjetek az időkeretbe!

  Köszönjük, ha odafigyeltek a fent leírtakra!
  Érezzétek jól magatokat! :)