Pendrive

14.000 Ft

Fotókönyv

35.000 Ft-tól

Ajándékozd meg szeretteidet egy élményfotózással!

Gyakran ismételt kérdések

1Mennyivel korábban kell foglalni?
Jellemzően 2-3 héttel korábban már érdemes jelezni, hogy mikor szeretnétek a fotózást.
2Rossz idő esetén mi történik?
Rugalmasan kezeljük az ilyen eseteket. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a fotózást, akkor természetesen keresünk egy másik időpontot ami mindenkinek megfelelő.
3Mennyi idő után kapjuk meg a képeket?
A fotókat 2 héten belül egy online galériában fogjátok megkapni. Innen le tudjátok tölteni a képeket, illetve meg tudjátok osztani ismerőseitekkel is. A galéria 30 napig lesz elérhető, ezt követően törlésre kerül.
4A csomagárban lévő képmennyiséget ki válogatja ki?
A választás a Titétek. Minden csomag esetében lényegesen több kép készül mint amennyit az adott csomag alapból tartalmaz. Ezek közül Ti tudjátok kiválasztani azokat a fotókat, amik számotokra kedvesek és fontosak. Ha a csomagáron felül még további képeket szeretnétek, akkor a feltűntetett darab áron azokat is átadjuk.
5Milyen minőségben kerülnek átadásra a képek?
A képek A4-es nyomtatásig tökéletes minőséget fognak nyújtani. Ha valamelyik képből nagyobb faliképet szeretnétek, akkor a kiválasztott fotót külön átadjuk a megfelelő felbontásban. Amennyiben pandrive-on is kéritek a képeket, akkor azon minden fotót teljes felbontásban kaptok meg.
6Mikor és hogyan kell fizetni?
A fizetésre minden esetben a képek átadását követően kerül sor. Ez történhet személyesen készpénzben, vagy átutalással.
7Kérhetünk utólag is fotókönyvet?
Igen, természetesen az elkészült képanyagból utólag is bármikor kérhető fotókönyv.
8A fotókönyvbe mi választjuk ki, hogy mi kerüljön?
A fotókönyv szerkesztését általában saját magunk végezzük. Természetesen a képek válogatását Ti magatok is megtehetitek. A megszerkesztett könyv csak a Ti jóváhagyásotok után kerül nyomdába. Az átfutási idő az igény leadásától a kézhezvételig kb 2-3 hét.
9Útiköltséget milyen esetben kell fizetnünk?
Ha az oda- vissza távolság zalaegerszegi indulással meghaladja a 25 km-t. Ez esetben az aktuális NAV üzemanyagárral és +15 Ft/km amortizációval kerül felszámolásra a csomagáron felül.